For virksomheder

Vi hjælper ledere og teams med at udvikle sig via kendskab til deres talenter.

Vi tager udgangspunkt i en talentanalyse

OPDAG DINE 34 TALENTER

Talentanalysen giver et overblik over, hvad kandidaterne naturligt er gode til, samt hvad der motiverer, driver og teamrolle. Talenter kan udvikles til styrker ved at træne dem kombineret med viden og erfaring.

Kandidaten udfylder online og gennemgår resultatet med mig.

Iscenesæt 3-5 toptalenter (Gallup):
- 3 gange mere glæde i deres liv.
- 25% stigning i antallet af ansøgninger.
- 8% flere, der startede.
- 50% reducering i personaleomsætning.
- 8% stigning i produktivitet.
- 15% stigning i engagement.
- 9% stigning i kundeengagement.
- 14-29% stigning i fortjeneste.

Læs mere her
Lederudvikling

Udvikle dig til en People Leader

Talentanalysen giver et overblik over, hvad du naturligt er god til. Dine talenter kan udvikles til styrker ved at træne dem kombineret med din viden og erfaring.

Det foregår sådan, at du modtager at online link og når du har udfyldt får du straks en oversigt af dine øverste 9 talenter.

Nu kender du dine talenter, får du forståelse for, hvorfor noget er mere naturligt for dig end andet. Vi arbejder målrettet på, at du får dine toptalenter mere i spil karrieremæssigt og hvordan du kan udvikle dig. Fremtiden vil efterspørge People Leaders.
Som rådgiver kan jeg hjælpe dig med at identificere dit potentiale og få dine styrker til at lykkes.

Lad os komme i gang.

Kontakt os
Øg din fortjeneste med 29%

Skab effektive teams

Hver organisation er anderledes og har forskellige typer medarbejdere, der skal forsøge at skabe resultater. Resultater kommer, når folk får lov til at gøre det, som de er gode til. Det giver også en større arbejdsglæde og tiltrækker endnu flere til din virksomhed.

Start med en Team Workshop, tilføj eventuelle individuelle coaching til dine medarbejdere, hvis de har behov for at arbejde mere med at få deres talenter i spil.

Team Workshops
3-timers workshop, hvor alle på forhånd har udfyldt en teamanalyse.

Program:
Hvad er talent og hvad vil det give os af arbejdsglæde, når vi gør det, som vi er gode til. Vi taler om vigtigheden af at forstå dine styrker og dine kollegers, hvordan du begynder at engagere dine styrker på arbejdspladsen, og hvordan du nærmer dig dit job gennem en ny forfriskende indgangsvinkel.

Vores workshops er interaktive, energiske og engagerende.

Udbytte er:
- Større indsigt i egne og andres talenter
- Større arbejdsglæde
- Indsigt i hvilke arbejdsopgaver, der er bedst for den enkelte
- Kommunikationsforbedringer

Kontakt os

Vores kunder siger:

”Vi har arbejdet sammen med Bettina på flere cases, hvor vi stod i en svær situation med at finde de rette kandidater til specialist-stillinger. Bettina har i alle tilfælde formået at forstå vores forretning og sikre et stærkt felt af kvalificerede kandidater til vores ledige stillinger. Og det er hver gang gjort med stor entusiasme, en tilpas grad af sund kritik og ikke mindst som ambassadør for vores virksomhed og brand”.

HR-Manager, stor dansk international virksomhed.