Øg din præstation

Hvorfor MENTAL STYRKE TRÆNING?

 

Når vi er i en præstationskultur, som især Atleter er i kan vi blive ramt af præstationsangst, nervøsitet og en tvivl på, om man gør det rigtige eller er i stand til at gennemføre. Vi fjerner os fra nuet og det som jeg kalder at være i powerzonen. Vi agerer ud fra et fear respons, dvs. lader os styre af vores tanker eller følelser. Det kræver mental styrke at præstere og de færreste er opmærksom på, at hjernen skal trænes på lige fod som de tekniske kompetencer eller fysikken. I mental styrke træning handler det også om at få vores naturlige talenter iscenesat.

 

Hvad kan jeg hjælpe med:

Coaching

 

For atleter, individer eller teams, der ønsker at være på toppen af deres game. Udvikle et stærkt mindset, hvor du præsterer og har kontrol. Fokus er at styrke dine tanker, bevarer fokus, bygger selvtillid og motivation.

Talenter

 

Du bruger mange timer i din sport, fordi du elsker det. Jeg hjælper dig med at forstå dine naturlige talenter endnu mere og iscenesætte dem. Du kan optimere præstation alene ved at arbejde med dit talentsæt.

Om mig

 

Certified coach, men også uddannet som vegetativ træner og BWRT Therapist. Det betyder for dig, at jeg kan give dig resultater her og nu. Vi kan vælge at arbejde med kroppen inde fra og ud eller forandre din tanker.

Hvem er Mental Styrke Træning for:

Det giver mig så meget at komme til træning hos dig, Bettina. Jeg er i tvivl om, hvad jeg vil videre i min sportskarriere. Du har hjulpet mig med at tænke nye muligheder og bedst af alt at gå efter dem. Jeg fik en indsigt i mine talenter, og hvordan jeg iscenesatte dem, og samtidig trænede jeg vegetativt, så min krop nu er løftet på et helt andet niveau. Jeg er så glad – tak Bettina.

Ung fodboldspillerJeg er blevet markant bedre

Jeg ved ikke lige, hvad der sker, men noget har du gjort rigtigt! En forståelse for, hvor mit potentiale ligger har skabt en større bevidsthed og forbedring af min træning.
Gik +2 i dag i match og lavede 39 point og er nu i nyt hcp igen - så glad.
Tak for din hjælp!

Ung golfspillerMarkant forbedringer

Vi tabte i foråret 3 kampe i træk og besluttede os for, at vi ville prøve noget nyt. Vi har fulgt Bettina på Facebook, læst resultaterne med vegetativ og derfor bookede vi Bettina. Wauw, det var så sindsygt den første gang, mange af os fornemmede, at der skete noget enten mentalt eller fysisk. Vi fortsatte selv træningen i 1,5 uge indtil næste kamp og vupti, så spillede vi den bedste kamp nogensinde. Det er for vildt, hvad vegetativ træning kan. Vi glæder os til at fortsætte.Tak.

Vi tabte 3 kampe i trækFodboldhold

Vores datter har været til uofficielt DM i fodbold i weekenden. Hun har fået så sindssygt meget ros og har spillet helt fantastisk. Hendes træner er fuldstændig på røven over hendes præstation og hun havde scoret et vildt mål langt ude og med venstrebenet. Der er sket en kæmpe forandring med hende efter hun har været ude hos dig. Hun er i dag udtaget til DBU Talentcenter.

Pige fodboldspillerBange for at lave fejl
 

Mest læste blogindlæg:

Læs om en håndboldspiller, der blev bedre på 3 uger. Klik her.

Læs om en golfspiller, der efter vegetativ træning vandt turneringer. Klik her.

Læs om, hvad min træning gør for cykelryttere. Klik her.

Læs mere om vegetativ træning. Klik her.

FIND OS PÅ SOCIALE MEDIER