Wæde Consult

Lønkonsulent

Vi søger en Lønkonsulent til en af vores kunder beliggende i trekantsområdet i Jylland. Det er en international koncern, hvor du vil få stor kontakt til afdelinger i hele verden. Er dine toptalenter at være detaljeorienteret, forbedrende, lærende og struktureret, så har du her mulighed for et spændende job.

Uni-Tankers A/S

Receptionist

Trives du som husets koordinerende omdrejningspunkt, hvor du er den første, man møder på telefonen og ved døren? Så bliv en del af Uni-Tankers A/S og få ansvaret for den daglige drift og service i receptionen på vores hovedkontor beliggende i smukke omgivelser direkte ud til Lillebælt.

Royal Conference Center

Konference & Event Koordinator

Til Royal Conference Center søges en Konference & Event Koordinator.

Vi søger en person, der trives med en meget varieret hverdag. Man bliver ansvarlig for flere forskellige arbejdsområder. Et af områderne er vores reception og ledelse af et mindre team. I receptionen har vi et fokus på fortsat at sikre et højt serviceniveau til vores kunder og du deltager selv aktivt i løsning af de daglige opgaver. Du bliver også ansvarlig for afviklingen af møder, events og konferencer samt afvikling af company days og andre golfrelaterede arrangementer.