DET LAVER VI:

TALENT REKRUTTERING

Vi skal tiltrække kandidater i fremtiden - ikke jage dem ned. Rekruttering i fremtiden kommer til at handle om at tiltrække kandidater til vores virksomhed.

KANDIDAT EVALUERING

Vær sikker på din rekruttering få en talentprofil for din kommende medarbejder. Den viser kandidatens 34 talenter, motivation, drive og teamrolle.

ONBOARDING PROGRAM

Vi tilbyder at udarbejde et rigtig onboarding program, hvor medarbejderens talenter afdækkes og iscenesættes til alle tilfredsstillelse.

“The two most important days in your life are the day you were born and the day you find out why.” – Mark Twain.

TALENTBASERET REKRUTTERING BETYDER:

50% fald i turnover

Få 3-5 af dine medarbejderes toptalenter i spil og reducér turnover med 50 % (Gallup)

15% stigning i engagement

Øg engagementet i din virksomhed - iscenesæt medarbejdernes talenter (Gallup)

Øg jeres fortjeneste med 14-29%

I øger fortjenesten med op til 29 %, når folk gør det de er gode til (Gallup)

Se video med Bettina Wæde. Hvorfor skal vi iscenesætte talenter?

Jeg har rekrutteret alle typer profiler, og i dag er mine kunder fordelt i flere brancher bl.a. IT og byggebranchen.

For nogle år siden bemærkede jeg, at mange af mine yngre kunder (atleter) talte meget om, at de var unikke og opdraget sådan. Jeg tænkte over, om det ville få betydning på arbejdsmarkedet, og hvordan vi i fremtiden kan bygge bro mellem de unge, unikke kandidater og virksomhedens behov. Jeg gik ind i Gallups’ talentunivers, der indeholder værdifuld indsigt i fremtidens mulige scenarier. Iscenesættelse af menneskers talenter gør noget magisk ved os alle inklusiv bundlinien hos virksomhederne. Når vi gør det, som vi er naturligt gode til, så undgår vi også stress. Jeg uddyber kort i videoen.

Foredrag “Fremtidens rekruttering”

Vi præsenterer altid vores indlæg med en positiv, entusiasme og energiladet vinkel og efterlader jer med værktøjer, der kan implementeres med det samme. Vi tilbyder flere foredrag bl.a.: "Rekruttering 2.0". Her er introducere I til den nyeste tendenser indenfor rekruttering, talenter og hvordan man tiltrækker de yngre generationer. Vi har afholdt det her foredrag i mere end 3 år bl.a. også i England.

Læs mere her

Nysgerrig? Kontakt mig og hør mere

bettina@bwconsult.dk
(+45) 4010 0220

Kontakt mig