Optimér din virksomhed med talenter

6 gange lykkeligere

Iscenesæt 3 af dine toptalenter og bliv lykkeligere (Gallup)

50% fald i turnover

Få 3-5 af dine medarbejderes toptalenter i spil og reducér turnover med 50 % (Gallup)

15% stigning i engagement

Øg engagementet i din virksomhed - iscenesæt medarbejdernes talenter (Gallup)

Øg jeres fortjenest med 14-29%

I øger fortjenesten med op til 29 %, når folk gør det de er gode til (Gallup)

“The two most important days in your life are the day you were born and the day you find out why.” – Mark Twain.

PERSONA REKRUTTERING

Vi skal tiltrække kandidater i fremtiden - ikke jage dem ned

Rekruttering i fremtiden kommer til at handle om at tiltrække kandidater til vores virksomhed.

Præcis som skulle vi sælge et par ”cool sneakers”. Vi må derfor sætte os ind i, hvilke profiler, vi har behov for i fremtiden og kende deres ageren online. En persona er en fiktiv karakter, som vi opretter og udvikler, eventuelt baseret på nogle af dine ansatte i dag. Du vil være i stand til at forstå, hvad dine fremtidige medarbejderes ønsker og behov er, og få indsigt i deres online adfærd. At udvikle persona’s vil tillade dig at identificere kernesegmenter og forstå deres mål. Så kan indhold så som jobannoncer skræddersys, så de vækker interesse og tiltrækker de rigtige kandidater til virksomheden.

Denne omhyggelige rekrutteringsproces mindsker risikoen for fejlansættelser.

Læs en kundecase her

KANDIDAT (TALENT) EVALUERING

Iscenesæt toptalenter og din fortjeneste stiger

Vil du være sikker på, at du ansætter den rigtige profil, udarbejder jeg en talentprofil for din kommende medarbejder.
Den vil vise kandidatens 34 talenter, motivation, drive og teamrolle.

Jeg sammenholder kandidatens talentprofil med jeres stillingsbeskrivelse og vurderer, hvad der vil virke godt i samarbejdet og hvad I eventuelt vil blive udfordret på med denne kandidat. Ved at udarbejde en talentprofil kan I sikre, at kandidatens toptalenter kommer i spil i jobbet og dermed sikres arbejdsglæde, engagement og produktivitet.

TALENTBASERET OUTPLACEMENT

Jeg får folk i job

Sig farvel til en medarbejder ved at tilbyde vedkommende hjælp til at finde det næste job, hvor den pågældende vil være motiveret fra start.
Jeg tilbyder en talentprofil, der afdækker medarbejderens 34 talenter, motivation, drive og teamrolle.
Derudover fås hjælp til jobplan, CV, ansøgning, LinkedIn profil og samtaleteknik. Det gives af en headhunter med 25 års erfaring, så man er sikker på at ramme plet i det næste job.

MEDARBEJDER (TALENT) UDVIKLING

Øg arbejdsglæden hos dine medarbejdere

En rekruttering giver mulighed for at tjekke efter, om ens nuværende medarbejdere har sine talenter i spil.

I følge Gallup er der lige nu kun 13% af den globale arbejdsstyrke, der oplever arbejdsglæde. Gallup viser desuden, at ved at iscenesætte minimum 3 toptalenter, så vender glæden tilbage. Jeg hjælper med at identificere dine medarbejderes talenter og give et overblik over, hvad der med fordel kan forandres.

TALENTBASERET LEDELSE

Kend dine talenter og bliv en bedre leder

Talentanalysen giver et overblik over, hvad du naturligt er god til. Dine talenter kan udvikles til styrker ved at træne dem kombineret med din viden og erfaring.

Det foregår sådan, at du modtager et online link, som du udfylder. Straks derefter modtager du en oversigt over dine 9 største toptalenter. Når du kender dine talenter, får du forståelse for, hvorfor noget er mere naturligt for dig end andet. Vi arbejder målrettet på, at du får dine toptalenter mere i spil karrieremæssigt, og på hvordan du kan udvikle dig.

Fremtiden vil efterspørge People Leaders. Som rådgiver kan jeg hjælpe dig med at identificere dit potentiale og få dine styrker til at lykkes.

Se video med Bettina Wæde. Hvorfor skal vi iscenesætte talenter?

Jeg har rekrutteret alle typer profiler, og i dag er mine kunder fordelt i flere brancher bl.a. IT og byggebranchen.

For nogle år siden bemærkede jeg, at mange af mine yngre kunder (atleter) talte meget om, at de var unikke og opdraget sådan. Jeg tænkte over, om det ville få betydning på arbejdsmarkedet, og hvordan vi i fremtiden kan bygge bro mellem de unge, unikke kandidater og virksomhedens behov. Jeg gik ind i Gallups’ talentunivers, der indeholder værdifuld indsigt i fremtidens mulige scenarier. Iscenesættelse af menneskers talenter gør noget magisk ved os alle inklusiv bundlinien hos virksomhederne. Når vi gør det, som vi er naturligt gode til, så undgår vi også stress. Jeg uddyber kort i videoen.

Nysgerrig? Kontakt mig og hør mere

bettina@bwconsult.dk
(+45) 4010 0220

Kontakt mig