ER DU NYSGERRIG PÅ DINE 9 TOPTALENTER?

Er du nysgerrig på dine 9 toptalenter?

Jeg tilbyder dig, at du helt gratis kan få en beskrivelse af dine 9 toptalenter. Interesseret ?

Mine kunder anvender den viden til at gøre meget mere af det, som de er naturligt gode til. Det kan være på job, jobsøgning, ledelse, karriere, studievalg, sport, privat, forældreskab og meget mere. Det kan også være til rekruttering, ledelse eller udvikling af medarbejdere.

Hvordan foregår det?

Du udfylder denne blanket, så videresendes dine oplysninger til TalentInsights, som inden for et par dage fremsender et link til udfyldelse af talentprofilen. Så snart du har udfyldt, får du vist dine 9 toptalenter. De 9 toptalenter er en del af de 34 talenter, som talentprofilen viser. Så ønsker du en større uddybning efterfølgende, kan du kontakte Bettina Wæde på 4010 0220.

Skriv i kommentarfeltet i, hvilken sammenhæng du er nysgerrig på dine toptalenter fx karriere, jobsøgning, ledelse, dig selv eller måske studievalg.

Du kan i øvrigt se mere om, hvad jeg tilbyder her.

Meld dig også ind i min Facebook gruppe her – der deler jeg en masse gratis tips og tricks til at videreudvikle dine talenter.

God fornøjelse.

Eksempel på visning af 9 toptalenter:

Når du tilmelder dig her, så siger du ja til at modtage vores NYHEDSBREV, der altid handler om talenter og som du kan framelde, når som helst.

Du siger også ja til, at vi har dine kontaktoplysninger opbevaret, som opbevares i henhold til GDPR reglerne.