Book 1-1 træning

Behov for et quick fix?

30 min træning, hvor du på forhånd har en udfordring, som du gerne vil have løst her og nu. Det kan være en mental eller fysisk udfordring (her anvendes vegetativ træning. Vi starter træningen efter en kort introduktion og afslutter med kort opsummering.

Træningen foregår 1-1 eller online via video.

Behov for at kende dine talenter?

I denne træning har vi kun fokus på dig og dine talenter. Vi afdækker, hvad du er rigtig god til og hvordan du får det iscenesat i fremtiden hhv. i din karriere, jobsøgning og privatliv. Vi sikrer det hele med en plan over indsatser, som du kan tage i brug næste dag.

Har du en talentanalyse, kan jeg også give dig feed-back på denne session.

Session foregår 1-1 eller online via video.

Behov for et boost?

Har du behov for et boost her og nu – træner vi vegetativ træning. Du ligger på en briks og arbejder åndedrættet inkl. små bevægelser uden berøring. Du kan efterfølgende selv træne og vil hurtigt opleve forbedring. Vegetativ træning anvendes i dag bl.a. af flere store internationale sportsstjerner med stor succes, som oplever et kæmpe boost og forbedringer med det samme.

3 x 60 min. DKK 1.995,-

Session foregår 1-1 eller online via Skype.

Behov for et ultra boost?

3 timers vegetativ træning fordelt over 2 uger. Herefter 5×20 minutter i træk f.eks. op til turnering eller andet. For dig, der virkelig ønsker et kropsligt og mentalt boost.

Session foregår 1-1.

Behov for et extreme boost?

5 timers træning fordelt over 3 timer + en times rådgivning, hvor vi afdækker dine talenter. Du får et overblik over toptalenter og nontalenter og samtidig styrker vi din krop og dit sind – fjerner alle forstyrrelser. Inkl. talentanalysen.

Session foregår 1-1.