Book 1-1 træning

Min mission er skabe balance i folks liv.

Jeg hjælper mennesker med at skabe balance i deres liv, så de ikke har smerter og styret af følelser. Det betyder, at de kan træffe de valg, der er bedst for dem. Jeg arbejder med følgende tre ydelser:

Talent-træning: Afdækning af dine talenter og hjælp til iscenesættelse.
Vegetativ træning: Åndedrætstræning, der optimerer krop og sind. Fjerner alle forstyrrelser.
Emotion Code: Vi fjerner alle negative energier, der er gemt i din krop. Vi fjerner bl.a. smerter, angst, depression og frygt.

Er du i tvivl om, hvad der er rigtigt for dig, så kontakt mig på 4010 0220. Lige nu kan du få en gratis session i Emotion Code.

Behov for at kende dine talenter?

I denne træning har vi kun fokus på dig og dine talenter. Vi afdækker, hvad du er rigtig god til og hvordan du får det iscenesat i fremtiden hhv. i din karriere, jobsøgning og privatliv. Vi sikrer det hele med en plan over indsatser, som du kan tage i brug næste dag.

Har du en talentanalyse, kan jeg også give dig feed-back på denne session. Tilkøb af talentanalyse koster 1.000 DKK.

Session foregår 1-1 eller online via video.

Behov for et boost?

Ønsker du at optimere din krop og sind via dit åndedræt, så er vegetativ træning noget for dig. Du ligger på en briks og arbejder med åndedrættet inkl. små bevægelser uden berøring. Du kan efterfølgende selv træne og vil hurtigt opleve forbedring. Vegetativ træning anvendes i dag bl.a. af flere store internationale sportsstjerner med stor succes, som oplever et kæmpe boost og forbedringer med det samme.

Session foregår 1-1 eller online via Skype.

The Emotion Code session

Emotion code er en form for energi healing og handler om at fjerne de fangede følelser, som kroppen af en eller anden årsag har gemt i sit system og som afholder os fra at have en rask krop og et stærkt sind. Jeg anvender emotion code med stor succes til folk med fysiske smerter, angst, frygt og depression. Lige nu tilbyder vi en gratis session – så book gerne en tid. Alt foregår online.

Session online via Skype.