Workshop - teamdag

Fokus på teamets talenter og kompatibilitet

Styrk dit team – optimering af fællesskabet

Et centralt tema for fremtidens medarbejdere er at indgå i det rigtige team eller fællesskab. Fremtidens medarbejdere søger et fællesskab, hvor deres talenter kommer i spil, hvor de kan lære noget nyt, have det sjovt og være stolt af det, som skabes. I rekrutteringsøjemed vil vi i fremtiden have meget fokus på, at vi får bragt så mange af kandidaternes talenter i spil som muligt. Forskellighed i forhold til talenter, kvalifikationer, faglighed, uddannelse, personlighedstype osv. er en ting, men undersøgelser viser også, at folk med samme indstilling til arbejdsrelateret værdier præsterer bedre. Det øger arbejdsglæden. Især de helt unge søger kolleger og teams, der matcher deres værdier, og hvor de har deres egen rolle. I modsat fald bliver teamet (fællesskabet) ligegyldigt og præstationerne udebliver eller daler.

Fremtidens medarbejdere ønsker at bruge deres tid rigtig og det sker ved at arbejde med mennesker, de kan forholde sig til og som forstår hinanden. Når vi arbejder med mennesker, der har samme arbejdsværdier, udnytter vi vores potentiale fuldt ud til gavn for virksomheden, teamet, arbejdsglæden og os selv.

Overbygning:
Det er også muligt at afdække alle teammedlemmerns individuelle talenter og drivkræfter sammen med afdækning af arbejdsværdier. Kontakt mig for pris, og inddrages personanalyse, varer workshoppen en hel dag.

Udbytte:

  • Opbygning af stærk fællesskab
  • Optimering af ressourcer
  • Afstemning af forventninger
  • Øget effektivitet
  • Fastholdelse af medarbejdere
  • Større arbejdsglæde
Målgruppe: Organisationer og virksomheder, der har fokus på fordelen ved at bygge, vedligeholde høj performance, kompatible og engagerede teams.

Udbydes som foredrag til større eller mindre gruppe eller 1:1 som inpiration.

Pris:
Kontakt os for pris.

Varighed:
4 timer (spørgeskema udfyldes på forhånd)
1 opfølgningsmøde med teamet efterfølgende

Underviser: Bettina Wæde –  book på 4010 0220

Download Brochure