was successfully added to your cart.

PÅSKETILBUD: UDVID JERES KANDIDATFELT

Vil I gerne være sikre på, at I har det stærkeste kandidatfelt? At I ansætter den bedst kvalificerede og bringer de optimale talenter i spil? At I har været hele vejen rundt for at afdække markedet? Så har vi løsningen.

Det er Påske, og det fejrer vi med et godt tilbud, mens det gode vejr lader vente på sig. Du får derfor 2.500 kr. i rabat på vores Shortlist-produkt hele april 2018.

Shortlist betyder, at vi hjælper jer med at udvide jeres kandidatfelt via search bl.a. på LinkedIn og samler alle relevante på en liste, du modtager og ejer efterfølgende. Du får på denne måde udvidet og afdækket aktive såvel passive kandidater, der ikke selv har set jeres opslag.

Proces:
1. Vi aftaler et telefonmøde, hvor vi gennemgår de kriterier, I har stillet op for de kandidater, I ønsker at få i tale.

2. Search – primært på LinkedIn, hvor Bettina har et netværk på over 7.000 mennesker og en inmail-accept på næsten 90 %.

3. Aflevering af shortlisten til jer med de informationer, som I ønsker, og om kandidaten er begyndt at kigge sig om efter nye muligheder.

4. Videre forløb. Ønsker du hjælp til at kontakte og telefonscreene kandidaterne efterfølgende, kan vi også hjælpe med det.

Dit udbytte:

  • Flere kandidater at vælge imellem.
  • Afdækket markedet, også dine konkurrenter.
  • Optimering af din tid.
  • Råd og sparring fra headhunter med 25 års erfaring.

Påsketilbud: 10.000 DKK (normalpris: 12.500 DKK).

Interesseret?
Kontakt Bettina Wæde på 4010 0220 for at høre, hvordan vi kan hjælpe jer med at få de bedst kvalificerede i spil.

God Påske!