Rekruttering & Executive Search

Vi er eksperter i professionel og moderne rekruttering.

Virksomhedens største strategiske udfordring fremadrettet er at være i stand til at tiltrække de bedste kandidater. I 2025 vil vi opleve, at 75% af den globale arbejdsstyrke består af millennials, som er digitale indfødte, hvorfor de traditionelle rekrutteringsprocesser ikke længere er tidsvarende. Det skaber ikke meget værdi, at man er god til at sortere, hvis de dygtigste kandidater slet ikke er i bunken.

Vi tilbyder et professionelt og moderne rekrutteringsforløb, der er inddelt i 4 moduler:

  1. Behov
  2. Branding
  3. Udvælgelse
  4. Valg

Kandidater lægger vægt på, at der er et kulturelt fit i deres kommende job og at de får bragt deres talenter i spil. Det sikrer arbejdsglæde og et godt udgangspunkt for at træde indad døren på arbejdspladsen hver dag. TeamPlayerHR og Talentindikator er perfekte værktøjer for vores kunder og sikrer dem succes.

Vi har kompetence og erfaring til at rekruttere CEOs, men har også passion, database og netværk til at friste funktionschefer, digitale specialister, IT-udviklere, salgsledere, projektledere og andre gode spillere til dit hold.

Hvorfor vælge os?
Bettina Wæde, Head of Recruitment, har 20 års erfaring med Rekruttering & Executive Search. Hendes øje for talent og match mellem kandidat og virksomhed er særligt. Således er 15 ud af de 16 kandidater Bettina har placeret i det sidste år stadig i jobbet.

Bettina holder foredrag for Danfoss, KIRKBI og andre ledende virksomheder om Rekruttering & Ledelse af de digitalt indfødte kendt som Millennials & iGen. Millennials positionerer sig nu på arbejdsmarkedet, og den næste iGen er stærkt på vej, så den strategiske relevans af at forstå de nye generationer er enorm.

Hendes evne til at få de rette folk i tale er unik. På globalt plan er Bettina blandt de 10% med den højeste LinkedIn InMail Acceptance. Hun har et netværk på mere end 20.000 mennesker, der interagerer med hendes opslag på de sociale medier. Hun er international foredragsholder om, hvordan hun arbejder som en moderne recruiter.

Kontakt os

Vores kunder siger:

”Vi har arbejdet sammen med Bettina på flere cases, hvor vi stod i en svær situation med at finde de rette kandidater til specialist-stillinger. Bettina har i alle tilfælde formået at forstå vores forretning og sikre et stærkt felt af kvalificerede kandidater til vores ledige stillinger. Og det er hver gang gjort med stor entusiasme, en tilpas grad af sund kritik og ikke mindst som ambassadør for vores virksomhed og brand”.

HR-Manager, stor dansk international virksomhed.