Rekruttering & Executive Search

Vi er eksperter i professionel og moderne rekruttering.

Virksomhedens største strategiske udfordring fremadrettet er at være i stand til at tiltrække de bedste kandidater. I 2025 vil vi opleve, at 75% af den globale arbejdsstyrke består af millennials, som er digitale indfødte, hvorfor de traditionelle rekrutteringsprocesser ikke længere er tidsvarende. Det skaber ikke meget værdi, at man er god til at sortere, hvis de dygtigste kandidater slet ikke er i bunken.

Vi tilbyder et professionelt og moderne rekrutteringsforløb, der er inddelt i 4 moduler:

  1. Behov og strategi
  2. Branding (samarbejde med Seeknspeak)
  3. Search & Analyse
  4. Evaluering & valg

Vi anvender bl.a. TeamPlayerHR til afdækning af match mellem leder og team, men også Talentindikator med henblik på at sikre, at kandidatens top talenter bringes i spil i dette job. Vores kunder sparer rigtig mange penge på ansættelser bl.a. grundet disse værktøjer.

Vi har kompetence og erfaring til at rekruttere CEOs, men har også passion, database og netværk til at friste funktionschefer, digitale specialister, IT-udviklere, salgsledere, projektledere og andre gode spillere til dit hold.

Hvorfor vælge os?
Bettina Wæde, Head of Recruitment, har 20 års erfaring med Rekruttering & Executive Search. Hendes øje for talent og match mellem kandidat og virksomhed er særligt. Således er 15 ud af de 16 kandidater Bettina har placeret i det sidste år stadig i jobbet.

Bettina holder foredrag for Danfoss, KIRKBI og andre ledende virksomheder om Rekruttering & Ledelse af de digitalt indfødte kendt som Millennials & iGen. Millennials positionerer sig nu på arbejdsmarkedet, og den næste iGen er stærkt på vej, så den strategiske relevans af at forstå de nye generationer er enorm.

Hendes evne til at få de rette folk i tale er unik. På globalt plan er Bettina blandt de 10% med den højeste LinkedIn InMail Acceptance. Hun har et netværk på mere end 20.000 mennesker, der interagerer med hendes opslag på de sociale media. Hun er international foredragsholder om, hvordan hun arbejder som en moderne recruiter.

Typisk process

# Behov & Strategi

Kandidatprofil, teamanalyse, behov og strategi.

# Branding

Iscenesættelse af job og virksomhed på video. Medieplan mod de, som ikke er aktivt i markedet, men som kan fristes.

# Search & Analyse

Search, screening, interview og præsentation

# Evaluering & valg

TalentAnalyser, onboarding program og opfølgning.