Karriererådgivning med Bettina Wæde – 25 års erfaring som Headhunter

Bettina møder mange mennesker, der føler, at de ikke får alle deres talenter i spil i deres nuværende job eller som har svært ved at komme videre i deres jobsøgning.

Mange føler, at de er løbet tør for ideer eller måske ikke har set de muligheder, som ofte ligger lige foran dem. Sammen afdækker vi drivkræfter, og får sat struktur på jobsøgningsprocessen. Vi får optimeret jobsøgningsplan, CV, LinkedIn profil og ansøgning.

Bettina er med på sidelinien under hele processen, og har mulighed for at koble åndedrætstræning ind over forløbet, hvilket kan sikre, at alle forstyrrelser slippes i kroppen og man påbegynder nyt kapitel med en stræk krop og øget mental styrke. Se mere om vegetativ træning her.

Der stilles en masse spørgsmål, men Bettina byder også aktivt ind med sine 25 års erfaring som headhunter.

En session varer 60 minutter og forløb strækker sig typisk over 3 gange. Du har også mulighed for at komme 3 timer på en gang.

Interesseret?

Kontakt Bettina her.

“At møde Bettina har for mig været en mere end positiv oplevelse på et tidspunkt, hvor jeg personligt var ude i nogle overvejelser omkring min karriere og kompetencer.
Bettina har formået at vende tingene og tænke sidelæns ud ad boxen for at finde løsninger, der passer ind i min fremtidige karriere. Resultatet heraf er, at jeg ikke længere tvivler på om jeg kan dét, jeg i virkeligheden véd jeg kan. Ligeledes sætter jeg stor pris på den kombination af ærlighed, analytiske evne, professionalisme og drive, som gør, at man føler, man er Bettinas eneste klient lige i den givne situation og dialog med hende. Mit selvværd har fået et boost – som jeg kan takke Bettina for.”

Pia