Foredrag

"Jeg har gennem de seneste år hørt flere foredrag over samme tema, men aldrig med så meget relevant og brugbar information og ny viden som i dag. Bettina leverer budskabet på en indlevende og nærværende facon, hvor tilhørerne bliver inddraget. Det kun gør, at man også husker det efterfølgende".

Rekruttering og ledelse af Millenniums & Generation Z

I 2025 består 75% af den globale arbejdsstyrke af Millennials (Generation Y), og den næste Generation Z er stærkt på vej. De bruger minimum 118 minutter på sociale medier pr. dag er opvokset i en digital verden, hvor alt kan tjekkes på nettet, inklusive deres kommende arbejdsplads.

Du har sikkert gjort dig tanker om, hvad det betyder for din virksomhed eller dig som recruiter, at de yngre generationer har en anden adfærd, end vi er vant til og mange af os andre adopterer deres adfærd online. Du ved sikkert også, at de nye generationer er opvokset i den digitale verden, hvor autencitet og tilgængelighed betyder alt og hvor alt dobbelttjekkes på nettet inklusiv dig og din virksomhed. Men har du en plan? Vil du inspireres til konkrete indsatser, du kan gøre for at sikre, at I også tiltrækker yngre kandidater?

Det er tid til at gå ombord i den digitale udvikling for at kunne rekruttere de unge generationer på fremtidens arbejdsmarked.

Book et foredrag eller inspirationsmøde om de unge generationer på arbejdsmarkedet og os der ligner dem. Bliv klogere på:

  • Hvem er Millenniums og Generation Z
  • Hvordan rekrutterer vi dem i fremtiden (proces, branding og teknologi/værktøjer)
  • Hvordan leder vi dem?
  • Hvordan indretter vi det fysiske arbejdsmiljø

Seneste udtalelse:

“Stor ros til dig for dit oplæg. Det var super godt både indholdsmæssigt og leveringsmæssigt. Så ”tommel op” herfra”. Direktør

Udbytte:

Introduktion til, hvem er Millenniums (Generation Y) og hvem er Generation Z, hvordan rekrutteres de og ikke mindst, hvordan leder vi dem. Foredraget er spækket med input og konkrete ideer til at fremtidssikre din rekruttering fra en Headhunter med over 25 års erfaring, der bl.a. er inviteret til England som Keynote Speaker. Du får konkrete værktøjer, der kan implementeres med det samme.

Målgruppe:

Ledere, rekrutteringsansvarlige og medarbejdere, der interesserer sig for fremtidens rekruttering.

Udbydes som foredrag til større eller mindre gruppe eller 1:1 som inpiration.

Pris: 3.995 kr. in person + moms (kørsel Fyn/Jylland) – kun 495 kr. online.

Underviser: Bettina Wæde 4010 0220

KØB online foredrag Book på +45 4010 0220 Download Brochure

 

”Bettinas oplæg i dag med temaet “Morgendagens medarbejdere” havde stor relevans for mig og de øvrige deltagere af mellemledere. Jeg har gennem de seneste år hørt flere foredrag over samme tema, men aldrig med så meget relevant og brugbar information og ny viden som i dag. Bettina leverer budskabet på en indlevende og nærværende facon, hvor tilhørerne bliver inddraget. Det betyder, at man også husker det efterfølgende.” Peter.