Foredrag Millennials & iGen

"Jeg har gennem de seneste år hørt flere foredrag over samme tema, men aldrig med så meget relevant og brugbar information og ny viden som i dag. Bettina leverer budskabet på en indlevende og nærværende facon, hvor tilhørerne bliver inddraget. Det kun gør, at man også husker det efterfølgende".

Rekruttering og ledelse af Millennials & iGen

Rekruttering af de digitalt indfødte kendt som Millennials & iGen – lyder det som en udfordring? Så er dette foredrag lige dig! I 2025 består 75% af den globale arbejdsstyrke af Millennials, og den næste iGen er stærkt på vej. De bruger op til 6 timer på sociale medier pr. dag. I dette foredrag kan du blive klogere på, hvordan du tiltrækker og rekrutterer de yngre generationer, og få inspiration til konkrete indsatser og planer, der kan hjælpe dig til at ramme ind i de unges behov og ønsker, og dermed til at sikre, at I også fremadrettet kan rekruttere nye yngre kandidater.

Vi lever i en digital verden, og de unge generationers online adfærd er i den grad præget af et ønske om autenticitet, tilgængelighed og de opleves meget utålmodige. Behovet for både at researche på virksomheder og personer inden de går i dialog, er en online adfærd, der er kommet for at blive – og som vi skal kunne agere i. Det giver nye udfordringer, når vi taler om rekruttering og ledelse. Derfor er det vigtigt at du, som virksomhed eller recruiter, gør dig tanker om, hvordan du i fremtiden kan tiltrække kandidater – også blandt de digitalt indfødte.

Foredraget er inddelt i fire hovedtemaer:

  • Kandidat: Hvad karakteriserer de unge generationer i dag og hvordan ledes de?
  • Proces: Hvorfor skal vi se rekrutteringsprocessen som en købsproces?
  • Branding: Hvordan får vi skabt opmærksomhed omkring vores jobs/virksomhed?
  • Teknologi: Hvilke værktøjer skal vi bruge og hvad betyder big data i HR-regi fremadrettet?

Seneste udtalelse:

“Stor ros til dig for dit oplæg. Det var super godt både indholdsmæssigt og leveringsmæssigt. Så ”tommel op” herfra”. Direktør

Udbytte:

Introduktion til, hvem er Millennials og hvem er iGen, hvordan rekrutteres de og ikke mindst, hvordan leder vi dem. Foredraget er spækket med input og konkrete ideer til at fremtidssikre din rekruttering fra en Headhunter med over 25 års erfaring, der bl.a. er inviteret til England som Keynote Speaker. Du får konkrete værktøjer, der kan implementeres med det samme.

Målgruppe:

Ledere, rekrutteringsansvarlige og medarbejdere, der interesserer sig for fremtidens rekruttering.

Udbydes som foredrag til større eller mindre gruppe eller 1:1 som inpiration.

Pris: Kontakt os for pris.

Underviser: Bettina Wæde, mobil +45 4010 0220

Book på +45 4010 0220 Download Brochure

 

”Bettinas oplæg i dag med temaet “Morgendagens medarbejdere” havde stor relevans for mig og de øvrige deltagere af mellemledere. Jeg har gennem de seneste år hørt flere foredrag over samme tema, men aldrig med så meget relevant og brugbar information og ny viden som i dag. Bettina leverer budskabet på en indlevende og nærværende facon, hvor tilhørerne bliver inddraget. Det betyder, at man også husker det efterfølgende.” Peter.